Salon Salongin kotisivuille Tilaa tulostettava lahjakortti Tilaa postitettava lahjakortti Tilaus- ja Maksuohjeet

Salon Salongin Lahjakorttipalvelu
- tulosta tai tilaa lahjakortti netistä -

Tulosta lahjakortti palvelun kautta ja se on heti käytössäsi. Tilaa postitettava lahjakortti, jolloin postitamme painetun lahjakortin puolestasi haluamaasi osoitteeseen, haluamallasi tiedoilla.Tulosta lahjakortti esim. kotitulostimestasi - ja saat sen heti käyttöösi!

Saat lahjakortin käyttöösi heti. Valitse "Tulosteta lahjakortti" -painike. Lahjakorttiin voi valita arvon tai hoidon, tilauksen vahvistettua pääset tulostamaan lahjakortin. Lahjakortti on voimassa maksettuasi sen tilillemme. Lue maksuohjeet ennen tilausta.

TÄRKEÄÄ! Lahjakortti tulostetaan heti tilauksen yhteydessä (vaihe 2/3), joten varmistathan että tietokoneesi on yhteydessä tulostimeen ja että tulostin on toimintakunnossa tilausta tehdessäsi. Itse lahjakorttitiedostoa EI lähetetä sähköpostiin.

Tilaa arvokkaan näköinen lahjakortti netin kautta - postitamme sen puolestasi!

Kirjoitamme kortin ja postitamme sen puolestasi suoraan vastaanottajalle. Kortti on tukeva kartonkia ja se on Salon Salongin ilmeen mukainen. Kortti postitetaan heti kun näkyy tilillämme. Katso kuva kortista >

Lahjakortin hintaan lisätään postitusmaksu (5€), johon sisältyy toimitus- ja postimaksu sekä postituskuori.

Lue maksuohjeet ennen tilausta.

Voimassaolo ja maksaminen

Lahjakortin voimassaoloaika (6kk) astuu voimaan tilauspäivästä. Lahjakorttia voi käyttää kun maksusuoritus näkyy tilillämme (huomioi pankkipäivät). Postitettava lahjakortti postitetaan heti kun suoritus näkyy tilillämme. Lahjakortti maksetaan Salon Salongin tilille. Tilausvahvistus ja maksuohjeet lähetetäään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortti ei käy KynsiStudion (Heidi Kiukkonen) eikä hierojan ja vyöhyketerapeutin palveluihin.

Ihanaa Hemmottelua


Sinulle, ystävälle, rakkaalle, läheiselle...