Salon Salongin kotisivuille Tilaa tulostettava lahjakortti Tilaa postitettava lahjakortti Tilaus- ja Maksuohjeet

Tilaus- ja maksuohjeet

Yleistä

Salon Salongin lahjakorttipalvelussa voit tulostaa lahjakortin, joka on heti käytössäsi tai tilata postitettavan lahjakortin.

Tulostettava lahjakortti tulostetaan omalta koti- tai muulta tulostimelta, sille paperille mitä tulostimeen olet ladannut. Suosittelemme väriprintteriä ja paksumpaa paperia, jotta kortista tulee arvokkaamman näköinen.

Postitettava lahjakortti on paksulle kartongille painettu arvokkaan näköinen lahjakortti, joka postitetaan puolestasi saajalle tai antamaasi osoitteeseen. (Lahjakortti on sama kuin jos hakisit sen myymälästämme.)

Lahjakortin voi ostaa tietylle arvolle (arvo rajoitettu 3-numeroiseen lukuun) tai hoidolle, joka valitaan hoitolistasta (tiputusvalikko). Valitun hoidon arvo (€) on merkitty valinnan perään, mutta hoidon arvoa ei kirjoiteta lahjakorttiin.

Lahjakortti on voimassa puoli vuotta tilauksesta.
Lahjakortti ei käy KynsiStudion (Heidi Kiukkonen) eikä hierojan ja vyöhyketerapeutin palveluihin.

Tilausvaiheet

Tulostettava lahjakortti:
Vaihe 1/3 : Täytä pakolliset kohdat huolellisesti (nimi ja sähköpostiosoite) ja Tilaa lahjakortti haluamallasi arvolla tai hoidolla.


Vaihe 2/3 : Voit vielä tarkistaa antamasi tiedot ja tehdä tarvittaessa muutoksia ("takaisin-painike") tai edetä tilausvahvistukseen ja maksuun.
Tulostettaessa tässä vaiheessa näkyy tulostettava kortti. Tulosta kortti ja siirry sen jälkeen tilausvahvistukseen ja maksamiseen, jolloin sähköpostiisi lähtee tilausvahvistus sekä maksuohjeet. Huom. Sähköpostiin EI tule erillistä tulostustiedostoa, vaan kortti pitää tulostaa tulostusnäkymässä.

Vaihe 3/3 :Tilaajatietoihin kirjoittamaasi sähköpostiosoitteeseen on lähetetty nyt tilausvahvistus, joka sisältää tarvittavat tiedot laskulla maksua varten. Tilausvahvistuksen pitäisi saapua sähköpostiisi n. 5 minuutin sisällä.

Postitettava lahjakortti:
Vaihe 1/3 : Täytä huolellisesti kaikki tarvittavat tiedot. Postitamme postitettavan lahjakortin annettuun osoitteeseen, joka voi siis olla tilaajan tai saajan osoite.
Lahjakorttiin tekstataan lahjakortin arvo/valittu hoito sekä voimassaoloaika. Lisäksi voimme halutessasi kirjoittaa korttiin viestin sekä lähettäjän nimen. (tiedot eivät ole pakollisia).


Vaihe 2/3 : Voit vielä tarkistaa tietosi ja sen jälkeen edetä maksuun.


Vaihe 3/3 : Tilaajatietoihin kirjoittamaasi sähköpostiosoitteeseen on lähetetty nyt tilausvahvistus, joka sisältää tarvittavat tiedot laskulla maksua varten. Tilausvahvistuksen pitäisi saapua sähköpostiisi n. 5 minuutin sisällä.

Toimitus- ja postituskulut

Lahjakortti postitetaan annettuun osoitteeseen heti kun maksu näkyy tilillämme. Maksettavaan summaan lisätään toimitus- ja postituskuluja 5€ (toimitus, postituskuori ja postituskulut). Toimitusaika on n. 1 viikko. Tulostettavassa kortissa ei tule toimitus- tai postituskuluja.

Maksaminen

Saat tilauksestasi tilausvahvistuksen/laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Viesti sisältää tiedot tilauksestasi sekä maksuohjeet maksamista varten. Tilausvahvistuksen pitäisi saapua sähköpostiisi n. 5 minuutissa. Jos et saa tilausvahvistusta, ota yhteyttä Salon Salonkiin, niin lähetämme sinulle uuden tilausvahvistuksen.
Maksettava loppusumma muodostuu lahjakortin arvosta sekä postitettavassa lahjakortissa lisäksi 5€:n postitusmaksusta.

Tili- ja viitenumero

Tarvittavat tilitiedot ja viitenumero tulevat sähköpostiisi tilausvahvistuksen yhteydessä. Maksaessasi käytä aina annettua viitenumeroa. Viitenumero on lahjakorttikohtainen. (Yksi lahjakortti/yksi yksilöllinen viitenumero). Lahjakortin numero on sama kuin viitenumero, näin tunnistetaan maksetut lahjakortit niitä käytettäessä. Tilinumero: Säästöpankki FI26 4327 0010 2454 78 / Salon Salonki

Voimassaolo

Lahjakortti astuu voimaan vasta KUN SUORITUKSESI ON SAAPUNUT TILILLEMME. Siksi maksu on hyvä suorittaa heti. Lahjakortti on voimassa puoli vuotta TILAUKSESTA.

Tärkeää

HUOM! Jos pakolliset tiedot puuttuvat tai ovat virheellisiä lahjakorttia ei postita. Vastuu tietojen oikeellisuudesta on niiden antajalla, eikä Salon Salonki ole näin velvollinen tarkistamaan niiden oikeellisuutta tai ole vastuussa mahdollisista virheistä. Lahjakortti on esitettävä aina hoidon yhteydessä!

Ongelmatilanteet ja lisätiedot:

Jos et saa tilausvahvistusta/laskua sähköpostiisi n. 5 minuutin kuluessa,
ota yhteytta Salon Salonkiin: info@salonsalonki.fi tai 02 7333 555, niin lähetämme sinulle uuden tilausvahvistuksen. Joissain tilanteissa sähköpostipalvelin voi olla ruuhkautunut jolloin viestin lähettäminen tai sen vastaanottaminen kestää. Tilausvahvistus saattaa joskus myös löytyä roskapostin joukosta, joten roskapostilaatikko on hyvä tarkistaa ennen uuden tilausvahvistuksen tilaamista.