Dermapen 4 Mikroneulaus

Mikroneulaus stimuloi kollageenin tuotantoa ja moninkertaistaa aktiiviaineiden imeytymisen syvälle ihoon. Lisäksi se häivyttää arpia ja pikkuryppyjä sekä kiinteyttää ja elvyttää ihoa.

Dermapen 4 Mikroneulaus – tehokas ja tuloksellinen hoito myös herkille ihoalueille

 • Dermapen 4 on vuosituhannen läpimurto, joka hyödyntää kohtisuoraa neulauspäätä.
 • Dermapen 4 liikkuu iholla lähes kivuttomasti, luoden miljoonia mikrokanavia ihoon ja käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosessin.
 • Dermapen 4 mahdollistaa jopa 80% tehokkaamman aktiiviainesosien kuljettamisen syvälle ihon kerroksiin.
 • Dermapen 4 on 104% nopeampi kuin muut mikroneulauslaitteet. 

Mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageeni- ja elastiinituotantoa kudoksessa. Dermapen 4:lla voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia, korvalehtiä ja nenää.

Dermapen 4 -hoitona

 • kiinteyttää ja elvyttää ihoa
 • lisää kollageenin muodostusta
 • tehoaa ikämuutoksiin esim. kasvoissa, kaulalla, dekolteella, kämmenselissä ja olkavarsissa
 • häivyttää pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten silmänalusiho ja ylähuuli
 • häivyttää arpia ja aknearpia
 • häivyttää raskausarpia
 • tehoaa ennenaikaiseen kaljuuntumiseen
 • pienentää huokosten kokoa

Hoidon tulokset nähtävissä jopa ensimmäisen hoitokerran jälkeen!

Dermapen 4 aiheuttaa vähemmän traumaa ja vauriota ihoon. Siksi Dermapen 4 aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten sen on turvallisempi, kuin monet invasiivisemmat hoitovaihtoehdot. 

Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Merkittävät ja pitkäkestoiset hoitotulokset ovat nähtävissä 3-6 hoitokerran jälkeen (2-8 vkon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee paranemaan jopa 6-12 kuukautta hoitojen jälkeen.

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja kiristävän tunnetta 1-2 vuorokauden ajan hoidon jälkeen. Suurin osa asiakkaista voi palata takaisin normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen

Dermapen-mikroneulaus menetelmänä

Dermapen-hoidossa käytetään steriiliä kertakäyttöistä 16-neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Ihon mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa biologisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu.

 

Toimenpiteeseen valmistautuminen

Pese meikit pois ennen mikroneulausta. Jos hoitoalueella on aktiivinen huuliherpesrakkula, hoito voidaan tehdä vasta kun se on parantunut

Toimenpiteen kulku ja hoitotulos

Varaa ensimmäiseen hoitokertaan yhden tunnin aika, jatkohoitokertojen pituus sovitaan erikseen kosmetologin kanssa.

Kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita. Hoidon aikana ihoon imeytetään erilaisia vitamiineja sekä ihoa kosteuttavaa hyaloronihappoa. Ravintoaineet kulkeutuvat syvälle ihon fibroplasteihin ravitsemaan dermistä, eli ihon syvempää kerrosta, ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, se elpyy, kollageenin muodostus lisääntyy ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Toimenpiteen jälkeen

Mikroneulauksen jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio. Kosmetologi opastaa kotihoidossa ja halutessasi voit ostaa kotiin laadukkaat plastiikkakirurgiset ihonhoitotuotteet.