Dermapen Mikroneulaus

Mikroneulaus stimuloi kollageenin tuotantoa ja moninkertaistaa aktiiviaineiden imeytymisen syvälle ihoon. Lisäksi se häivyttää arpia ja pikkuryppyjä sekä kiinteyttää ja elvyttää ihoa.

Dermapen mikroneulaushoito ja mihin sitä käytetään

Dermapen-hoidossa käytetään steriiliä, 12-neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan värähdellen 1300 kertaa sekunnissa. Ihon mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa biologisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu.

Dermapenin teho

  • kiinteyttää ja elvyttää ihoa
  • lisää kollageenin muodostusta
  • tehoaa ikämuutoksiin esim. kasvoissa, kaulalla, dekolteella, kämmenselissä ja olkavarsissa
  • häivyttää pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten silmänalusiho ja ylähuuli
  • häivyttää arpia ja aknearpia
  • häivyttää raskausarpia
  • kiihdyttää hiustenkasvua
  • tehoaa ennenaikaiseen kaljuuntumiseen
  • pienentää huokosten kokoa

Dermapenin edut

Edistyksellinen Dermapen-mikroneulaus aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon kuin perinteiset mikroneulausrullat. Dermapen-mikroneulaus aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, tehden siitä turvallisemman ja tehokkaamman vaihtoehdon. Kohtisuora mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Kertakäyttöiset neulauspäät vähentävät tulehduksen riskiä ja säädettävä mikroneulan pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle. Dermapen-mikroneulauksella voidaan hoitaa alueita, joita ei aiemmin ole tehokkaasti pystytty mikroneulaus-rollerilla hoitamaan, esimerkiksi alaluomien pikkuryppyisyyttä hyvin lähellä ripsirajaa.

Toimenpiteeseen valmistautuminen

Pese meikit pois ennen mikroneulausta. Jos hoitoalueella on aktiivinen huuliherpesrakkula, hoito voidaan tehdä vasta kun se on parantunut

Toimenpiteen kulku ja hoitotulos

Varaa ensimmäiseen hoitokertaan yhden tunnin aika, jatkohoitokertojen pituus sovitaan erikseen sairaanhoitajan kanssa. Mikroneulaushoito voidaan tehdään voidepuudutuksella tai ilman puudutusta.

Kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita. Hoidon aikana ihoon imeytetään erilaisia vitamiineja sekä ihoa kosteuttavaa hyaloronihappoa. Ravintoaineet kulkeutuvat syvälle ihon fibroplasteihin ravitsemaan dermistä, eli ihon syvempää kerrosta, ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, se elpyy, kollageenin muodostus lisääntyy ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Toimenpiteen jälkeen

Mikroneulauksen jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio. Plastiikkakirurginen sairaanhoitaja opastaa kotihoidossa ja halutessasi voit ostaa kotiin laadukkaat plastiikkakirurgiset ihonhoitotuotteet.