Exuviance – kasvohoidot

Suosituin kasvohoitomme. Kahden Amerikkalaisen ihotautilääkärin kehittämä erilainen ihonhoitosarja.
Hoitojen erikoisuus on PHA-happo, joka kuorii, uudistaa ja kirkastaa ihoa.  Exuviance auttaa erityisesti ihoa missä on kuivuutta, pigmenttimuutoksia, aknea tai epäpuhtautta, ryppyjä ja juonteita, ruusufinniä ja atooppista ihottumaa. Sopii kaikille ihoille.

Exuviance-hoito voidaan tehdä joko kuorivalla hapolla tai ilman. Jokaisen hoidon yhteydessä kuorimme ihon sekä nopeutamme ihosolujen uusiutumisprosessia hellästi, mutta tehokkaasti. Hoitoon voit valita ihonpuhdistuksen ja/ tai hieronnan. Naamion kuuluu myös jokaiseen hoitoon. Jo ensimmäinen happohoito antaa näkyviä tuloksia.

Exuviance auttaa erityisesti ihoa missä on kuivuutta, pigmenttimuutoksia, aknea tai epäpuhtautta, ryppyjä ja juonteita, ruusufinniä ja atooppista ihottumaa.

Exuviance parantaa ihon ulkonäköä seuraavilla tavoilla

Vanhalle iholle kertyy kuolleita ihosoluja epidermiksestä eli ihon pintakerroksesta (kutsutaan myös nimellä stratum corneum), ja nämä solut jäävät iholle. Siksi iho näyttää kuivalta ja samealta. Ihon pintakerrokseen nousevat uudet ihosolut eivät pääse kuolleiden ihosolujen muodostaman vahvan kerroksen läpi pinnalle. Exuviance pehmentää ja irrottaa kuolleen ihokerroksen, jolloin uudet solut pääsevät esiin. Näin iho näyttää tasaisemmalta ja nuoremmalta – aivan kuten nuori iho. Exuviance antaa iholle myös kosteutta, mikä tekee ihosta pehmeän ja sileän.
Lue lisää www.exuviance.eu